Hetelucht (thermische) onkruidbestrijding

In 2015 zijn we gestart met hetelucht onkruidbestrijding, vooruitlopend op het feit dat de toelating op het gebruik van Round Up op verhardingen en half-verhardingen per 1 maart 2016 zou gaan vervallen. Hetelucht onkruidbestrijding is inmiddels een volwaardige bedrijfsactiviteit geworden van ons bedrijf. 

Ook houden wij bedrijfsterreinen schoon al of niet op contactbasis. Wij houden uw bedrijfsterrein het gehele jaar onkruidvrij, op ieder gewenst niveau.

 
 

Machinepark

Ons machinepark bestaat uit 4 stuks 1 meter brede onkruidbranders. Verder hebben we 8 stuks Kawasaki Quads ter beschikking die zijn uitgerust met onkruidbranders. Op moeilijk bereikbare plaatsen zetten we onze handbranders in.

Werking

Al onze machines werken op LPG- of propaangas. LPG en propaan zorgen voor een schone verbranding. Onze machines zijn uitgerust met een uniek waterkoelsysteem om schade aan nabij gelegen plantsoenen te voorkomen tijdens werkzaamheden. Tevens voorkomt het waterkoelsysteem bermbrand.

Klantenbestand

Wij werken voor gemeenten, hoveniers, sociale instellingen en bedrijven werkzaam in de groenvoorziening. Ons werkgebied bestaat uit Limburg en Zuid- Oost Brabant. 

Hieronder een greep uit ons klantenbestand: 

Gemeente Roerdalen
Westrom Groen Roermond
Dolmans Landscaping Bunde 
Kiggen Machinebouw Herten
Herman Vaessen BV
Gemeente Roermond